De afdelingen

De afdelingen

 

Het originele gebouw:

 

Deze afdeling is er al sinds het prille begin en situeert zich in het originele gedeelte van het gebouw. De afdeling telt 42 bedden. Je vindt deze afdeling op het gelijkvloers, als je binnenkomt aan de inkomhal. Deze afdeling wordt onderverdeeld in 3 gangen. Hier bevinden zich zowel residenten met of zonder dementie.

Binnen elke kamer zijn de nodige voorzieningen aanwezig zoals een aparte toiletruimte die voorzien is van een lavabo en toilet. Verder is elke kamer bemeubeld, dit wil zeggen: bed, nachtkastje, tafel, 2 stoelen en een kleerkast. Verder is het toegestaan om een eigen koelkast en/of tv mee te brengen.

de 3 gangen komen elke uit in de centrale ruimte. Hier vindt het eetgebeuren plaats maar ook diverse activiteiten.

 

 

Het nieuwe gebouw:

 

Deze afdeling is geopend op 19 december 2016 en situeert zich in het nieuwe gedeelte. Deze bestaat uit 3 verdiepingen met in totaal 52 bedden.

Op het gelijkvloers en 1ste verdieping zijn er zowel rusthuisbedden als revalidatiebedden. Op de 2de verdieping zijn er ruime 2-persoonskamers. Binnen elke kamer zijn de nodige voorzieningen aanwezig zoals een aparte toiletruimte die voorzien is van een lavabo, douche en toilet. Verder is elke kamer bemeubeld, dit wil zeggen: bed, nachtkastje, tafel, 2 stoelen en een kleerkast. Verder is er op elke kamer een tv voorzien en kan men een koelkast tegen een kleine prijs huren. Deze afdelingen zijn identiek, bestaan uit 2 gangen die uitkomen in de centrale leefruimtes voor de maaltijden. Op de 2de verdieping is een ruime kinéruimte voorzien.

WOONZORGCENTRUM

PRINSENHOF

CONTACTGEGEVENS


Heerbaan 375, 3582 Beringen

 info.prinsenhof@vivaltohome.com


011 510 700

WZC Prinsenhof

OPENINGSUREN 

Directie aanwezig:

 

Maandag t.e.m. vrijdag: 08.00 - 17.00 uur


 

Verpleging & verzorging:

 

 24u/24u aanwezig

 

Bezoekuren:

 

Doorlopend (gelieve de rusttijden van onze bewoners te respecteren)

© Copyright. All Rights Reserved.